Ζέτα Μακρυπούλια: Παραμένει στον ΑΝΤ1 και του χρόνου!

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκονται όλα τα κανάλια, μιας και η φετινή χρονιά πνέει τα λοίσθια και η προετοιμασία της σεζόν 2018-2019 έχει μπει πια στη τελική ευθεία.

Έτσι, σιγά-σιγά έχουν αρχίσει όλα τα κανάλια να “θωρακίζουν” το πρόγραμμά τους με ολοκαίνουργια προγράμματα, αλλά και με λαμπερά πρόσωπα. Πρόσωπα της πρώτης τηλεοπτικής γραμμής…

Φυσικά, εξαίρεση στο συγκεκριμένο κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι ο ΑΝΤ1, μιας και τα στελέχη του καναλιού ,ήδη, δουλεύουν νυχθημερόν για του χρόνου.

Μάλιστα, φρόντισαν να μας στείλουν και την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για του χρόνου, με την Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει… ποδαρικό στο fresh πρόγραμμα του καναλιού και να δηλώνει κατενθουσιασμένη που θα παίξει και πάλι μαζί μας “Ρουκ Ζουκ”!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Το πλέον αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για φέτος, θα είναι όμως κοντά μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Έτσι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ζέτα Μακρυπούλια και όλη η ομάδα του Ρουκ Ζουκ θα μας περιμένουν ανανεωμένοι, για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές Ρουκ Ζουκ στιγμές.

Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε σχετικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω την παρουσίαση του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και την επόμενη σεζόν! Είναι ένα project που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και εγώ αλλά και ο κόσμος. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω  και με διαφορετικούς τρόπους, για να το δείτε ανανεωμένο, πάντα όμως θα είναι το χαλαρωτικό παιχνίδι της παρέας που όλοι θα θέλαμε να παίξουμε, ακόμα και από το σπίτι!»

Read More

And More