Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει από πίσω ένας λόγος που έχω εξαφανιστεί»

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk μίλησε για τη συνεργασία της με τον ANT1 αλλά την στάση της να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις.

Με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για την περίοδο της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της, με τους οποίους και έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο του έντονου life style, τότε που εκπομπές ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική της ζωή.

«Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την περίοδο που λήστεψαν το σπίτι της: «Είναι άσχημο πολύ. Έφυγα οριστικά από το σπίτι, τελείωσε. Πήρανε τόσα αγαπημένα μου πράγματα. Πήρανε τα βαφτιστικά μου, πήραν και αξίας όμως πράγματα.

Είχα και κάποια δαχτυλίδια που κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτά που πήρανε, απλώς ήταν λευκόχρυσα και μάλλον δεν ήξεραν την αξία τους. Ήθελαν χρυσό και ότι χρυσό βρήκαν, το πήραν. Μου είχαν πάρει και ένα ρολόι και κάτι κινητά τηλέφωνα. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι ληστές», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164