Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ο έρωτας που… οδηγήθηκε στα έδρανα της Βουλής

Στην Βουλή εισέρχεται το Κόμμα Πλεύση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καταλαμβάνοντας 8 έδρες.

Το κόμμα Πλεύση μπαίνει για πρώτη φορά στη Βουλή, έπειτα τη δεύτερη προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εκλογική διαδικασία. Ανάμεσα στους βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στη Βουλή και ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει σχολιαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για την «επιθετικότητα» με την οποία μιλούσε. Εξίσου όμως σχολιάστηκε και με την αλλαγή συμπεριφοράς της τα τελευταία χρόνια.

Ο γάμος, ο χωρισμός και η σχέση με τον Διαμαντή Καραναστάση

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 2014. Λίγα χρόνια μετά αποφασίζει να χωρίσει και να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Το 2016 γνωρίζει τον Διαμαντή Καραναστάση στο φουαγιέ του θεάτρου Τέχνης. Είχε προηγηθεί ένα mail που της είχε στείλει ο ίδιος το 2015 για την ακέραια θέση που είχε κρατήσει η ίδια στο δημοψήφισμα, οπότε και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα κι άρχισαν να ανταλλάσσουν απόψεις. Η σχέση αυτή κατέληξε όχι μόνο σε ειδύλλιο αλλά και στην είσοδο του Διαμαντή Καραναστάση στη Βουλή.

«Οπωσδήποτε παίζει ρόλο ο Διαμαντής σε πολλά πράγματα. Εννοείται πως και όλη του η πορεία μέσα στην “Πλεύση Ελευθερίας” αλλά και όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή και στην “Πλεύση Ελευθερίας” και στη ζωή μας, είναι καθοριστικά. Θέλω να κάνω παιδιά και μπορεί και να κάνω. Θα δούμε» είχε πει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Διαμαντή Καραναστάση σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της, πριν από τις εκλογές στο Χαμογέλα και πάλι.

Δες παρακάτω κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από δημόσιες εμφανίσεις τους:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More