Ζωή Κρονάκη για Waterboom: «Το έζησα όλο, είδα πόσο λεπτή είναι η γραμμή για να γίνει μια τραγωδία»

Μια ημέρα χαράς, μουσικής και διασκέδασης παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία. Την Πέμπτη 22 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WaterBoom Festival στο ΟΑΚΑ άγνωστοι πέταξαν δακρυγόνα, με συνέπεια να προκληθούν σκηνές χάους και πανικού ανάμεσα σε παιδιά και εφήβους.

Η Ζωή Κρονάκη ήταν στο γνωστό φεστιβάλ μαζί με την κόρη της και έζησε τον πανικό που προκλήθηκε μετά τη ρίψη χημικών από αγνώστους. Η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή της «Δύο στη Μία» στην ΕΡΤ περιέγραψε τι έζησε.

«Πήγα στο WaterBoom μαζί με την κόρη μου, η οποία είναι 13 ετών, μαζί με τη φίλη της. Λιποθυμούσαν τα παιδιά δίπλα μας, έπεφταν σαν μύγες για διαφορετικούς λόγους. Το έζησα όλο, το λέω και ανατριχιάζω. Κάποια στιγμή, γύρω στις 19:00 συμβαίνει κάτι που εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι, ήμασταν στα VIP.

Κάποια στιγμή μετά επικρατεί το χάος, άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και καπνογόνα. Τα παιδιά δεν καταλάβαιναν τι συνέβη και άρχισαν να φωνάζουν «φωτιά, βόμβα!». Μιλάμε για ένα κύμα που ερχόταν πάνω μας. Τα παιδιά να ουρλιάζουν, να κλαίνε, ποδοπατήθηκαν. Επικράτησε πανικός. Τρέμω ακόμα, είδα πόσο λεπτή είναι η γραμμή για να γίνει μια τραγωδία. Σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας» ανέφερε αναστατωμένη η Ζωή Κρονάκη.

Read More

And More