Ζωή Κρονάκη: «Η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε μια καλή προσπάθεια ή το αποδεικνύει το γεγονός πως δεν είναι στην τηλεόραση;»

Η Ζωή Κρονάκη η οποία φέτος μετακόμισε από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μίλησε στην εκπομπή “Breakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει γίνει γύρω από την επιλογή της ΕΡΤ να τοποθετήσει δυο ηθοποιούς στη θέση των παρουσιαστών των εκπομπών “Μαμά-δες” και “Μπαμπά-δες” ενώ έκανε και το σχόλιό της για τη Μάριον Μιχελιδάκη.

«Ο Παπανώτας δεν είπε κάτι που δε περνά από το μυαλό όλων. Όμως, ο Τάσος Ιορδανίδης, όπως και η Τζένη Θεωνά που το υπηρετεί εξαιρετικά, απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο άνθρωπος είπε ότι είναι ένα εύλογο σχόλιο και ότι αυτός θα το κάνει από καρδιάς.

Είχα αποφασίσει ήδη στις “Μαμά-δες” και εννοείται ότι συζήτησα με τους ανθρώπους της ΕΡΤ, μίλησα με τη Τζένη, κάναμε και μαζί κάποια πρώτα γυρίσματα» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη και συνέχισε, «Δε ξέρω αν θα έφευγα από την ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ νιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν χωρίς να αγχωνόμαστε για τα νούμερα»

«Θεωρούμε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε μια καλή προσπάθεια ή όχι; Ή το αποδεικνύουν τελικά τα νούμερα τηλεθέασης ή το αποδεικνύει το γεγονός πως δεν είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση; Θέλω να πω ότι, υπάρχουν εκπομπές που είναι πολύ ωραίες αλλά να αποτυγχάνουν στη συγκεκριμένη ζώνη απέναντι από τον ανταγωνισμό» είπε σε άλλο σημείο η Ζωή Κρονάκη για τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Read More

And More