Ζωή Κρονάκη: «Ήμουν έγκυος στον έβδομο μήνα και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία»

Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής τους τη Μπέσσυ Μάλφα.

Η γνωστή ηθοποιός, παρακολουθώντας «παγωμένη» την  τραγωδία στα Τέμπη, παραδέχτηκε πως συχνά οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, μια συνήθεια την οποία πρέπει να σταματήσει άμεσα.

«Καθημερινά αισθάνομαι ότι ζω από τύχη! Εγώ που τρέχω κιόλας με το αυτοκίνητο, από τύχη. Τρέχω λίγο, εντάξει, γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος και δεν προλαβαίνω. Μας έχουν κάνει να πρέπει να κάνουμε χιλιάδες πράγματα για να ανταπεξέλθουμε και νομίζω ότι θα βρω εδώ διάφορους που θα συμφωνήσουν μαζί μου», είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

Και η Ζωή Κρονάκη πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Θα το πω, ναι. Κάποια στιγμή είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ενώ ήμουν έγκυος στον έβδομο μήνα και πάω σε μία συνεδρία, λέω ότι βιάζομαι και αναρωτιέται «καλά, ακόμα και στον έβδομο μήνα παίρνεις το αυτοκίνητο με αυτή την ευκολία και πας δεξιά και αριστερά. «Φυσικά» της λέω και όχι μόνο αλλά «θέλω όλη την ώρα να είμαι σε ένα αυτοκίνητο και να τρέχω».

Και μου λέει, λοιπόν, «αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν στιγμές που απλά δεν αντέχεις αυτό που σου συμβαίνει ή αυτό που γίνεται και θέλεις συνέχεια να είσαι σε μία αέναη διαδρομή» (…) Το λέω αυτό επειδή μου είπες πως γκαζώνεις και είσαι συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο» ομολόγησε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη, μέσα από την εκπομπή της, «Δύο στη 1».

Read More

And More