Ζωή Κρονάκη: «Ήταν βαρύ γιατί αφορούσε εμένα και την οικογένειά μου, μπήκα και χτύπησα το χέρι μου στο τραπέζι»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί από ανώτερο στο εργασιακό της περιβάλλον.

«Ήταν από έναν άνθρωπο ανώτερο ιεραρχικά και μου μίλησε άσχημα. Μάλιστα αυτό συνέβη και κατά την διάρκεια του αέρα με κάποιον τρόπο και μπροστά στον κόσμο, που για εμένα αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο και δυσάρεστο. Όχι ότι επιτρέπω να μου μιλήσει κάποιος κατ’ ιδίαν άσχημα. Εγώ είμαι κι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να τα περνώ λίγο στο ντούκου που λέμε και να μην δίνω έκταση στα πράγματα και να βρίσκω την θετική τους πλευρά» αποκάλυψε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

«Αυτό ήταν πολύ βαρύ γιατί αφορούσε εμένα και την οικογένειά μου. Μπήκα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι στο τραπέζι κι είπα «δεν σου επιτρέπω, είναι bullying αυτό». Δεν θα έφτανα στο σημείο να καταγγείλω αυτήν την συμπεριφορά γιατί στην συνέχεια το κατανόησε και ζήτησε συγγνώμη παρουσία κι υπολοίπων. Γενικά καλό είναι να μιλάμε γιατί επαναλαμβάνονται οι κακοποιητικές συμπεριφορές.

Για ένα χρονικό διάστημα συνεχίστηκε η συνεργασία μας, αλλά εγώ ήμουν αποστασιοποιημένη και το ίδιο κι η άλλη πλευρά κι έτσι έκλεισε η σεζόν. Γενικά έχω την αίσθηση ότι το πιο σημαντικό είναι να βάζουμε τα όριά μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα νέα κορίτσια μιλάνε τώρα με το Me Too και βάζουν τα όριά τους σε όποιον χρόνο επιθυμούν εκείνες. Ακούω κάτι γελοιότητες γιατί δεν το είπανε νωρίτερα και το κάνουν εκ των υστέρων.

 

Για εμένα αυτό είναι γελοιότητα. Ο καθένας να το κάνει όποτε το επιθυμεί. Καλό είναι γενικά να μην τα καταπίνουμε, να υπερασπιζόμαστε την θέση μας κι αν έχουμε την δύναμη να αποχωρούμε κιόλας» συμπλήρωσε η Ζωή Κρονάκη.

Read More

And More