Ζωή Παπαδοπούλου για τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή της κύησής της: «Ένιωθα ότι έχω αποτύχει»

Η Ζωή Παπαδοπούλου, η τραγουδίστρια που πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές εξαιτίας της δεύτερης αναγκαστικής διακοπής της κύησής της, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για όσα πέρασε.

«Ουσιαστικά έγραψα αυτό το μήνυμα μία εβδομάδα μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω. Πριν δύο εβδομάδες έγινε. Η κύησή μου ήταν στην αρχή αλλά δεν έχει σημασία. Έγινε δεύτερη φορά. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω λίγο στο μυαλό μου. Συνδέθηκαν πολλές γυναίκες με αυτό, αλλά και οι σύζυγοι των γυναικών. Έχω εκπλαγεί ευχάριστα με πόσα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, άλλες φορές τα καταφέρνουν, άλλες όχι» ανέφερε η Ζωή Παπαδόπουλου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με τον σύζυγό της, που τη στήριξε στις δύσκολες στιγμές: «Ουσιαστικά όλα αυτά συνέβησαν εδώ και έναν χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα υποστηρικτικό πλαίσιο».

«Δεν πήγε καλά δύο φορές. Στη δεύτερη φορά, που ήμουν στη γιατρό και μου το είπε, εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος. Ήταν δίπλα ο Θοδωρής και με το που τον είδα πήρα δύναμη. Ένιωθα ότι εγώ έχω αποτύχει. Είναι δύσκολο και δεν το έχουμε βάλει κάτω» κατέληξε η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, μιλώντας στο Πρωινό.

Δες όλη την εξομολόγηση στο Πρωινό:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164