Ζόζεφιν για Νίνο: «Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που γίνονται αυτά τα love story»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και στην Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε η Ζόζεφιν

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, αλλά και για την καλοκαιρινή περιοδεία της.

«Ήμουν πιο ρομαντική με αυτό το θέμα και πιο μικρή έλεγα θέλω να κάνω οικογένεια, παιδιά. Νομίζω είναι πώς θα στα φέρει ο θεός. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω και αν είναι στα σχέδια εγώ θα είμαι χαρούμενη. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι ήρεμη. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου γιατί τρέχουν πολλά πράγματα στη δουλειά μου, οπότε προσπαθώ να μείνω», είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

Σχετικά με την τελευταία ανάρτηση του Νίνο, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια, η Ζόζεφιν απάντησε: «Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που γίνονται αυτά τα love story». 

«Οι στόχοι μου σε πέντε χρόνια θα ήταν να γεμίζω μεγάλα στάδια με κόσμο και όλο αυτό να μεγαλώνει. Θα φύγω στην Αμερική με τον Αντώνη Ρέμο και μετά θα ξεκινήσει του τουρ μου στη Νότια Αφρική. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά έλεγε ότι θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο. Αυτό τώρα έχει αρχίσει να συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενη», κατέληξε η Ζόζεφιν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164