Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και παραμένει στο νοσοκομείο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια με την υγεία της. Η «βασίλισσα της νύχτας» έχει κοντά της πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον, με την κουμπάρα της, την Αμαρυλλίδα να εξηγεί ότι μπήκε στην εντατική καθώς σιτίζεται καλά.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο», δήλωσε στο Πρωινό η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη και πρόσθεσε:

«Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ – που είναι η τρέλα της να βγαίνει έξω – τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι».

«Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών», σημείωσε η Αμαρυλλίδα για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Διάβασε επίσης:

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, την κράτησαν στη ΜΕΘ – Τι αποκαλύπτει στενή της φίλη για την υγεία της

 

Read More

And More