Mega: Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz μετά το μαύρο στο μεγάλο κανάλι!

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου (λίγο μετά τις 02:00) έπεσε η αυλαία για το Mega μετά από 29 χρόνια πορείας ως το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης. Το «μαύρο» στο Mega έπεσε με… Απαράδεκτους

Ήταν 02:08 και 35 δευτερόλεπτα, ξημερώματα Κυριακής, 28 Οκτωβρίου όταν το επεισόδιο των Απαράδεκτων δεν τελείωσε. Το πρόλαβε το «μαύρο». Το Mega σταμάτησε να εκπέμπει στην πλατφόρμα της Digea τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως είχε ανακοινωθεί σχεδόν 48 ώρες νωρίτερα.

Η ιστορική αυτή αλλαγή για την ελληνική τηλεόραση άφησε μια μελαγχολία σε όσους αγάπησαν το Mega, αλλά και σε όσους φιλοξενήθηκαν από αυτό. Το μόνο που έχουν να πουν όλοι είναι ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για το … Meg-άλο κανάλι. Τα μηνύματα μάλιστα , στα Social media δεν είχαν τέλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κώστας Κόκλας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για το τέλος πια μεγάλης εποχής!

Δες τα μηνύματα στα social media:

«Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά σου μελαγχολία… #σευχαριστώγιάόλα #megamou», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.

 

«28/10/2018 , 02:08 Καληνυχτα…. Τελευταιο πλανο…. και μαυρο…. Πολυ κριμα…#mega #megamou», γράφει ο Γιώργος Λιάγκας.

 

“Σαν ψέμμα μου φαίνεται.. 7 ολόκληρα χρόνια, χιλιάδες ώρες γυρισμάτων, εκατοντάδες επεισόδια..και κάπως ετσι έγιναν τα όνειρά μου πραγματικότητα..

Αντίο MEGA μου.

Σ´ ευχαριστώ και σ´ ευγνωμονώ για όλα, εσένα και τους ανθρώπους σου! Τέλος εποχής», γράφει η Αθηνά Οικονομάκου.

 

«Από εδώ ξεκίνησαν πολλά …Ελενα ,Πέτρο ,Μιχάλη ,Νίκη σας ευχαριστώ …Mega σ’ ευχαριστουμε #megatv #goodnight #thankful #blessed #megamou», αναφέρει η Μαρία Μπεκατώρου.

“Ευχαριστούμε Mega… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν την ψυχή τους… Θα μείνεις στην καρδιά μας”, έγραψε η Φαίη Σκορδά.

 

“Τέλος εποχής για ένα κανάλι με μεγάλη ιστορία και προίκα… Αισθάνομαι όπως τότε που σταμάτησε η δραχμή.. μόνο που αντί της δραχμής έχουμε το ευρώ, αντί του Mega τι??? Αντίο #megamou . Σ ευχαριστω κι εγώ με τη σειρά μου όχι μόνο για τη συνεργασία που είχαμε αλλά και για τη συντροφιά που μου κράτησες όλα αυτά τα χρονια ως τηλεθεατρια!”, έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

“Έπεσε το μαύρο… Εμείς ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε!!! Αντίο στο μεγάλο κανάλι!!!!!”, έγραψε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Αντίο MEGA μου…Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είναι πάντα συνδεδεμένο μαζί σου. Οι συχνότητες μπορεί να ερημώνουν, οι άνθρωποι που τις μετέτρεψαν σε ζωή, σήριαλ, ενημέρωση, ψυχαγωγία  ποτέ. Ευχαριστώ που υπήρξα κι εγώ ένα κομμάτι σ ‘ αυτή τη μοναδική δημιουργία», γράφει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

«Αντίο MEGA… ατελείωτες ώρες γυρισμάτων ατελείωτη αγάπη για το ελληνικό σήριαλ… ένα κομμάτι της ζωής μου με συγκινήσεις , όνειρα,  επιτυχίες θα μείνει για πάντα δεμένο μαζί σου σ’ ευχαριστώ», έγραψε ο Κώστας Κόκλας.

 

«Ευχαριστώ», έγραψε η Εύη Δαέλη.

«Καληνύχτα Mega μας! Ευχαριστούμε και ευχαριστώ για όλα!», έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου.

 

«Το ακούμε μήνες, τα ξημερώματα όμως νομίζαμε ότι ήταν φάρσα. Πολύ κρίμα», έγραψε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η συγκινητική φωτογραφία της Σοφίας Φαραζή…

Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

View this post on Instagram

28-10-2018 02:11 π.μ. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Στο κανάλι αυτό ξεκίνησα και εργάστηκα για 6 χρόνια. Με λύπη μου σήμερα είδα πως σταμάτησε να εκπέμπει και πραγματικά με έπιασε η καρδιά μου για τους ανθρώπους που ακόμα και μέχρι εχθές είχαν την ελπίδα πως δεν θα χάσουν τη δουλειά τους. Εγώ αύτους τους ανθρώπους τους αγαπώ, τους εκτιμώ διότι το MEGA ήταν ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι. Το MEGA μπορεί να ξανανοίξει με άλλη επωνυμία… αλλά χωρίς όλους αυτούς τους υπέροχους, υπερταλαντούχους ανθρώπους που εργάστηκαν δίνοντας τη ψυχή τους… θα είναι ένα άψυχο κανάλι. Και από την εμπειρία μου στα μαγαζιά, έχω να πω πως το «menu» και η «εικόνα» του μαγαζιού δεν θα φέρουν την επιτυχία… το προσωπικό του μαγαζιού θα τη φέρει!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα καλύτερο αύριο σε όλους…

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on

https://instagram.com/p/BpeCvubh82s/

 

 

Read More

And More