Μεγάλες… φουρτούνες για Ηλία και Μαρίνα! Φουρτούνες που φέρνουν “Μουρμούρα”!

Ενας παλιός μας γνώριμος έρχεται και προκαλεί… πολλή μουρμούρα! Η καθημερινότητα και η ήσυχη ζωή της Μαρίνας και του Ηλία αναστατώνεται πάλι από τα «καμώματα» του γιου τους. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει για να τους ανακοινώσει ότι είναι αποφασισμένος να παρατήσει τις σπουδές του… Στο ρόλο δε του Αλέξανδρου, θα δούμε τον Χρήστο Κοντογιώργη.

Πιο συγκεκριμένα; Ο Αλέξανδρος έρχεται απροειδοποίητα, για να κάνει έκπληξη στους γονείς του. Η Μαρίνα και ο Ηλίας χαίρονται που τον βλέπουν, ώσπου ο Αλέξανδρος τους ανακοινώνει πως θέλει να παρατήσει τις σπουδές του. Και να κάνει το γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό!

Κατά τ’ άλλα… Ο Χάρης κι η Βάσω αποφασίζουν να φρεσκάρουν το σπίτι. Λένε να το βάψουν, αλλά δεν συμφωνούν στα χρώματα. Κι ο καλλιτέχνης Χάρης προτείνει κάτι πιο δραστικό… Γιατί να μην γκρεμίσουν έναν τοίχο; Την Βούλα την έχουν πιάσει τα κυκλοθυμικά της και ο Μηνάς «δεν μπορεί να τη βρει πουθενά». Ότι και να πει, ότι και να κάνει, όλα γυρίζουν εναντίον του. Μήπως τελικά το μόνο που πρέπει να κάνει είναι «την πάπια;»…

Read More

And More