Μεγάλη επιτυχία για τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, ταυτόχρονα σε 20 Δήμους της Αττικής. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου στήριξε την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και με κοινωνικό μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγύης αλλά και αθλητισμού μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν σε 20 δήμους του νομού Αττικής.

Μια ηλιόλουστη Κυριακή περίμενε τους δρομείς των 5χλμ τρεξίματος και 5χλμ δυναμικού βάδην. Με τον Σάκη Ρουβά να δίνει την εκκίνηση του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, ταυτόχρονα σε όλους τους Δήμους, μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 , άνθρωποι κάθε ηλικίας, άλλοι με μικρά παιδιά σε καρότσια κι άλλοι με τους τετράποδους φίλους τους συντροφιά, γέμισαν τους δρόμους της Αττικής. Δεκάδες εταιρείες και εκατοντάδες πολίτες με πολλή χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να προσφέρουν και να τρέξουν για καλό σκοπό.

Οι Δήμοι που συμμετείχαν ήταν: Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λαυρεωτικής, Μεγαρέων, Μοσχάτου – Ρέντη, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Σπατών – Αρτέμιδας, Ραφήνας Πικερμίου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα μετατραπούν σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και θα παραδοθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία κάθε Δήμου, που συμμετείχε. Και οι προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζονται.

Read More

And More