Μεγάλη θλίψη από το θάνατο γνωστού τραγουδιστή σε ηλικία 47 ετών

Σε μεγάλη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος από τον ξαφνικό θάνατο του Malik B ( Malik Abdul Baset ), ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος “The Roots”, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε ο ξάδερφος του, Don Champion. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Τη δυσάρεστη είδηση μετέφεραν και οι “Roots” με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram: «Με βαριές καρδιές και δάκρυα μάτια σας ενημερώνουμε με λύπη για το θάνατο του αγαπημένου μας αδερφού και μέλους των Roots, Malik Abdul Baset. Μπορείτε να τον θυμάστε για την αφοσίωσή του στο Ισλάμ και ως έναν από τους καλύτερους ράπερ όλων των εποχών».

Ο Malik B συμμετείχε στα πρώτα τέσσερα άλμπουμ των The Roots: τα Organix (1993), Do You Want More?!!!??! (1994), Illadelph Halflife (1996) και Things Fall Apart (1999). Το 1999 αποχώρησε από τη γνωστή μπάντα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 2005 (Street Assault).

Read More

And More