Meghan Markle: Αυτή είναι η διάσημη ηθοποιός που θα την αντικαταστήσει στη σειρά Suits!

Η Meghan Markle αρραβωνιάστηκε με τον Πρίγκιπα Harry και προετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς τον γάμο της, ο οποίος θα γίνει τον προσεχή Μάιο. Όπως ήταν επόμενο, η Αμερικανίδα ηθοποιός άφησε οριστικά πίσω της την υποκριτική, ώστε να αφιερώσει την ζωή της στα πριγκιπικά της καθήκοντα. Έτσι, η Meghan παραιτήθηκε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά Suits, με την παραγωγή να έχει βρει ήδη την αντικαταστάτριά της!

Η ηθοποιός που θα μπει στη σειρά δεν είναι άλλη από την Katherine Heigl! Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από το Grey’s Anatomy, μπαίνει και επίσημα στον 8ο κύκλο της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς. Η Katherine θα υποδυθεί την Samantha Wheeler, μια ταλαντούχα δικηγόρο που θα γίνει είτε η μεγαλύτερη σύμμαχος είτε μια ισχυρή αντίπαλος για την δικηγορική εταιρία, σύμφωνα με το Variety.

«Παρακολουθώ τη σειρά από την αρχή και νιώθω τυχερή που είμαι το νεότερο μέλος της», τόνισε η γνωστή ηθοποιός. Η παραγωγή της νέας σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Read More

And More