Meghan Markle: Ποια είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί ο Πρίγκιπας Harry; [pics]

Και ναι είναι επίσημο! Πριν μερική ώρα, το Kensington Palace ανακοίνωσε πως ο Πρίγκιπας Harry πρόκειται να παντρευτεί την σύντροφό του, Meghan Markle, την Άνοιξη του 2018. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και η πρόταση γάμου έγινε νωρίτερα μέσα στον μήνα στο Λονδίνο. Οι φήμες είχαν φουντώσει για επισημοποίηση της σχέσης τους τον τελευταίο καιρό και τα γραφεία στοιχημάτων είχαν πάρει “φωτιά”.

Ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου πρίγκιπας Harry επιβεβαίωσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα ηθοποιό μετά από ένα χρόνο σχέσης. «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle» ήταν το tweet που έστειλε το παλάτι στις 10 το πρωί.

Ο γοητευτικός Πρίγκιπας και η καλλονή ηθοποιός γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο, στο Τορόντο, σε ένα dinner party, στο οποίο ο Harry πήγε για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης. Η Αμερικανίδα ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μένει στον Καναδά, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς Suits, στην οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν πρόκειται να επιστρέψει στον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, καθώς όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει μόνιμα στην Μεγάλη Βρετανία.
«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης» είχε δηλώσει η Meghan Markle σε συνέντευξή της στο Vanity Fair για τον αγαπημένο της.
Ποια είναι η Meghan Markle;
Η Meghan Markle γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1981, στο Los Angeles και είναι 36 ετών. Η μητέρα της είναι Αφροαμερικανίδα, πρώην ταξιδιωτική πράκτορας, η οποία ασχολείται πια με την γιόγκα, ενώ ο πατέρας της είναι συνταξιούχος διευθυντής φωτογραφίας, ο οποίος έχει τιμηθεί και με βραβείο Emmy για τη δουλειά του. Η Meghan αποφοίτησε από το Northwestern University Communication στο Illinois, όπου σπούδασε θέατρο και διεθνείς σχέσεις.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον παραγωγό και μάνατζερ, Trevor Engelson. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια, πριν επισημοποιήσει την σχέση του το 2011 και πάρει διαζύγιο το 2013. Η Meghan έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά Suits, όπου υποδύεται την νεαρή δικηγόρο, Rachel Zane. Άλλες σειρές που έχει πάρει μέρος είναι οι General Hospital, CSI New York, Knight Rider, 90210 και Without A Trace.

Μάλιστα, πέρα από την καριέρα της στην υποκριτική, είχε και ένα lifestyle blog, το The Tig, στο οποίο ανέβαζε άρθρα σχετικά με μόδα, ομορφιά, ταξίδια και φαγητό. Όμως, τον Απρίλιο του 2017 το έκλεισε, καθώς η σχέση της με τον Πρίγκιπα άρχισε να γίνεται σοβαρή. Η Meghan Markle είναι γνωστή επίσης για την έντονη φιλανθρωπική και ακτιβιστική της δράση. Το 2016 έγινε Πρέσβειρα World Vision Canada και ταξίδεψε στη Ρουάντα για την εκστρατεία «Καθαρό Νερό», ενώ τα τελευταία χρόνια παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών.
Το σίγουρο είναι ότι η Meghan Markle διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, ώστε να γίνει Πριγκίπισσα!
Δες φωτογραφίες της μέλλουσας συζύγου του Πρίγκιπα Harry:

Επιμέλεια κειμένου: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More