Meghan Markle: Το εντυπωσιακό εξώφυλλο στο ELLE και το… photoshop! [pics]

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από το μεγάλο γεγονός και η Meghan Markle ήδη ποζάρει για το εξώφυλλο του γαλλικού ELLE! Η μέλλουσα σύζυγος του Πρίγκιπα Harry έκλεψε τις εντυπώσεις στο τεύχος Δεκεμβρίου, του οποίου η φωτογράφηση φυσικά έγινε πριν την ανακοίνωση των αρραβώνων του ζευγαριού. Όμως αυτό που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ήταν οι φακίδες της Αμερικανίδας ηθοποιού, οι οποίες… έλειπαν!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως το πρόσωπο της Meghan Markle έχει υποστεί photoshop, ώστε να μην φαίνονται οι χαρακτηριστικές φακίδες της. Μάλιστα, στο παρελθόν η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είναι ό,τι χειρότερο να της αφαιρούν τις φακίδες: «Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι μια νύχτα χωρίς αστέρια» της είχε πει ο πατέρας της.
Η Meghan Markle μίλησε στο περιοδικό για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν εξαιτίας της «εθνολογικά διφορούμενης» εμφάνισής της. «Ήμουν Λατίνα; Εξωτική καυκάσια; Προσθέστε τις φακίδες στο μείγμα και δημιουργείται το αίνιγμα».
Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή, η Meghan Markle ξεκινάει σιγά-σιγά τα πριγκιπικά της καθήκοντα, καθώς πρόκειται να επισκεφτεί το Nottingham μαζί με τον Πρίγκιπα Harry, δίνοντας το παρών σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Η πρώτη είναι μία εκδήλωση για το AIDS – σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS – ενώ στην δεύτερη το αγαπημένο ζευγάρι θα βρεθεί στην Ακαδημία της πόλης, ώστε να συναντηθεί με διευθυντές των τοπικών σχολείων και εθελοντές που εργάζονται για το πρόγραμμα Full Effect, το οποίο στηρίζει παιδιά και νέους ανθρώπους υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Read More

And More