Μέγκαν Μάρκλ: Αποκάλυψε το περιστατικό κατά το οποίο ο γιος της Άρτσι κινδύνεψε να καεί ζωντανός

Στο spotify ανέβηκε σήμερα το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast της Μέγκαν Μαρκλ, στο οποίο συνομιλεί με την καλή της φίλη Σερένα Γουίλιαμς. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry αποκάλυψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο ο γιος της, Αρτσι, κινδύνεψε να καεί ζωντανός.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι το Σεπτέμβριο του 2019 στη Νότια Αφρική, όταν ο μικρός Αρτσι ήταν μόλις 4,5 μηνών

Όπως περιέγραψε η Μέγκαν Μάρκλ, κατά την άφιξή τους στη Νότια Αφρική, άφησαν τον γιο τους στο σπίτι όπου θα διέμεναν για να κοιμηθεί ενώ η ίδια με τον Χάρι έφυγαν αμέσως για την προγραμματισμένη τους επίσκεψη στην πόλη Nyanga.

Όπως είπε η Μαρκλ, λίγη ώρα αφότου έφυγαν από το παιδικό δωμάτιο η νταντά με τον Αρτσι, η θερμάστρα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ δεν λειτούργησε η πυρανίχνευση

Ο Άρτσι, σύμφωνα με τη Μέγκαν Μάρκλ σώθηκε γιατί η νταντά του αποφάσισε να τον πάρει μαζί της όταν θέλησε να κατέβει για μερικά λεπτά στην κουζίνα, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έκανε. Στα λεπτά αυτά που η νταντά και ο Άρσι βρίσκονταν στην κουζίνα ήταν που ξέσπασε και η φωτιά.

Read More

And More