Μέγκαν Μάρκλ: Η αδερφή της την κατηγορεί ότι έκανε “πλύση εγκεφάλου” στον πρίγκιπα Χάρι

Απέναντι στα μέλη της οικογένειάς της βρίσκεται η Μέγκαν Μάρκλ αφού η αδελφή της, Σαμάνθα, αποφάσισε να φέρει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές και καθόλου κολακευτικές πτυχές του χαρακτήρα της πρώην ηθοποιού. Στο βιβλίο της  «The Diary of Princess Pushy’s Sister» η Σαμάνθα αναφέρεται σε κάποια πολύ χαρακτηριστικά περιστατικά.

Η Σαμάνθα θυμάται ότι η Μέγκαν είχε θέσει ως όρο προκειμένου να δεχτεί τον πατέρα τους στη γαμήλια τελετή της με τον πρίγκιπα Χάρι, το να αποκηρύξει τα άλλα δύο παιδιά και αδέλφια της, δηλαδή τη Σαμάνθα και τον Τόμας Τζούνιορ. Και όταν εκείνος αρνήθηκε, η Μέγκαν τον ρώτησε με περιφρόνηση «δεν μπορείς απλώς να συμμορφωθείς με αυτό που σου λέω;».

Στο βιβλίο της, η Σαμάνθα αναφέρει επίσης διάφορες εκκεντρικές εξάρσεις της αδελφής της, όπως π.χ. όταν επέλεξε σακουλάκια με μαριχουάνα ως αναμνηστικό δώρο για τους προσκεκλημένους στον πρώτο της γάμο, με τον Τρέβορ Ένγκελσον. Φυσικά, η Σαμάνθα δεν παραλείπει να υπεισέλθει στο καθαυτό κουτσομπολιό, επιβεβαιώνοντας ότι η Μέγκαν είχε σχέση με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά που την έκανε παγκοσμίως γνωστή, το «Suits».

Ωστόσο, η Σαμάνθα δεν παραλείπει στο βιβλίο της να αναφέρει πως κατά τη γνώμη της «με κάποιο τρόπο η Μέγκαν είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι, όντως, δεν είχε ποτέ μια πραγματική οικογένεια ή ότι δεν την στήριξαν καθόλου».

 

Read More

And More