Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε για πρώτη φορά, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ.

Φορώντας μία κόκκινη πουκαμίσα ώστε να μην τονίζεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της, η 39χρονη πρώην ηθοποιός εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο, για το Global Citizen’s VAX Live: The Concert to Reunite the World.

Το Σάββατο, η Δούκισσα του Σάσεξ συμμετείχε σε μία εικονική ομιλία όπου ζήτησε ισόνομη διανομή του εμβολίου κατά της Covid-19.

«Συγκεντρωθήκαμε απόψε επειδή ο δρόμος μπροστά μας γίνεται πιο φωτεινός. Αλλά θα μας οδηγήσει όλους στο να βρούμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός. Ως πρεσβευτές της εκστρατείας του Vax Live, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο το γεγονός ότι η ανάρρωσή μας δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία. 

Οι γυναίκες, και ειδικά οι μαύρες γυναίκες, έχουν δει να αφανίζεται μία γενιά οικονομικού κέρδους. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ και αναμένονται 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο να βρεθούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα υποδεχτούμε μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Όταν το σκεφτόμαστε, αναλογιζόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, στα οποία πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα και η υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά. Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις, που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα, για να τις οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε όλους μας με σκοπό ένα επιτυχημένο, δίκαιο, συμπονετικό αύριο. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμψουμε, θα ανακάμψουμε πιο δυνατοί. Ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ» ήταν τα λόγια της.

Read More

And More