Μέγκαν Μαρκλ: «Ήθελε να αυτοκτονήσει» – Σοκάρει η μητέρα της στο ντοκιμαντέρ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix, το οποίο χθες κυκλοφόρησε τα τρία τελευταία επεισόδια του.

Όσα περιγράφονται σε αυτό έχουν καταφέρει να ταράξουν τα νερά – ειδικά στα βρετανικά Μέσα – ενώ ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτό είναι και η μητέρα της Meghan Markle η οποία σοκάρει με την αποκάλυψή της.

Τα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν τη γνωριμία του ζευγαριού αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στις αρχές της σχέσης τους, ενώ αναφέρονται ακόμα και σε ρατσιστική συμπεριφορά που υποστηρίζουν ότι δέχτηκε η Meghan Markle από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η μητέρα της Δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, δακρύζει μπροστά στην κάμερα όταν αναφέρεται στην πίεση που υπέστη η κόρη της όσο ζούσε στη Βρετανία κοντά στη βασιλική οικογένεια.

«Θυμάμαι να μου λέει ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της. Μου ράγισε πραγματικά την καρδιά», υποστηρίζει κλαίγοντας η μητέρα της Meghan Markle ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Ήξερα ότι ήταν κακό, αλλά το να την ακολουθούν συνεχώς αυτά τα όρνια, την έκανε να σκέφτεται ότι δεν ήθελε να είναι εδώ… δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ακούει τέτοια πράγματα».

«Δεν μπορούσα, γνώριζα το άγχος που είχαν. Ένιωθα σαν να έτρεχαν» καταλήγει σε άλλο σημείο η μητέρα της Meghan Markle.

Read More

And More