Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν στο Παλάτι για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου: Φωτογραφίες

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι είναι γεγονός. Δύο χρόνια μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τη μετακόμιση σ την Καλιφόρνια, επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αν και αποκλείστηκαν τον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επειδή δεν έχουν «ενεργό» δημόσιο ρόλο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον.

Οι βρετανικές ταμπλόιντ ανέβασαν φωτογραφίες της Μέγκαν, με σκούρο φουστάνι και άσπρο καπέλο, να χαμογελάει στα παιδιά και να τους κάνει νοήματα να σωπάσουν, ενώ συζητά με τον Χάρι. Ο τελευταίος φορούσε επίσης σκούρο κοστούμι, που ερχόταν σε αντίθεση με την παραδοσιακή στρατιωτική στολή του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου και του μεγαλύτερου αδελφού του, του Ουίλιαμ.

Το ζεύγος αναμένεται, πάντως, ότι θα παραστεί αύριο Παρασκευή (3.6.2022) το πρωί στη λειτουργία στον Καθεδρικό του Αποστόλου Παύλου, όπου θα συναντηθούν με μέλη της βασιλικής οικογένειας με τα οποία οι σχέσεις τους έχουν παγώσει.

Ο μικρότερος γιος του Καρόλου, ηλικίας 37 ετών, έχει επιστρέψει αρκετές φορές στη Βρετανία μετά το Megxit και το «διαζύγιο» του ζεύγους με τη μοναρχία: για την κηδεία του παππού του, του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 και για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Μαζί με τη Μέγκαν, επισκέφθηκαν επίσης τη βασίλισσα στα μέσα Απριλίου, αλλά δεν εμφανίστηκαν πουθενά δημοσίως.

Στην κηδεία του Φίλιππου, η Μέγκαν δεν παρέστη επειδή τότε διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Reuters – Splash News/ Ideal Images

 

Read More

And More