Μέγκαν Μαρκλ: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ – «Σκέφτηκα την πρώτη συνάντηση μαζί της»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό Variety όπου παράλληλα πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Η Δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πένθος που βιώνει από τότε που η Βασίλισσα Ελισάβετ, η γιαγιά του πρίγκιπα Χάρι άφησε την τελευταία της πνοή. Η ίδια αρχικά ρωτήθηκε για τη διαδικασία του πένθους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την παγκόσμια έκρηξη υποστήριξης, ενώ τόνισε ότι κατάφερε να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι.

«Σκέφτηκα την πρώτη επίσημη συνάντηση που είχα μαζί της, πόσο ξεχωριστά ένιωθα. Νιώθω τυχερή», αποκάλυψε στο Variety. «Και συνεχίζω να είμαι περήφανη που είχα μια τόσο καλή σχέση με την μητριάρχη της οικογένειας».

Σχετικά με το πώς εκείνη και ο Χάρι θρήνησαν ως οικογένεια, η Μέγκαν Μάρκλ εξήγησε: «Στις μεγάλες στιγμές της ζωής, έχεις πολλές προοπτικές. Σε κάνουν να αναρωτιέσαι πού θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου. Αυτή τη στιγμή, νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμένοι για όλα τα πράγματα τα οποία χτίζουμε. Είμαστε επίσης επικεντρωμένοι στο ίδρυμά μας».

Το περιοδικό ανακοίνωσε πως θέλει να τιμήσει το έργο της Μέγκαν Μαρκλ στις 14 Σεπτεμβρίου, αν και η κυκλοφορία του εξωφύλλου της αναβλήθηκε από σεβασμό για τον πρόσφατο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Το γνωστό περιοδικό είχε ανακοινώσει, μάλιστα, ότι η Meghan δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση Power of Women στο Λος Άντζελες στις 28 Σεπτεμβρίου, η οποία έπεσε μία μέρα μετά από την επίσημη λήξη του πένθους της βασιλικής οικογένειας για την εκλιπούσα βασίλισσα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Read More

And More