Μέγκαν Μαρκλ: Ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της

Η Meghan Markle άφησε το παλάτι του Buckingham και τη ζωή της ως Δούκισσα του Sussex και μαζί με τον πρίγκιπα Harry μετακόμισαν μόνιμα στην Αμερική, όπου μένουν στο Los Angeles μαζί με τα δυο παιδιά τους.

Η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του πρίγκιπα Harry φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού των The New York Times, The Cut παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Allison Davis, όπου αποκάλυψε λεπτομέρειες της νέας ζωής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

 

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές για αποκαλύψεις. Είναι μια όμορφη Αυγουστιάτικη μέρα στο Montecito, σε ένα όμορφο καθιστικό, σε ένα όμορφο σπίτι. Ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ένας ζωηρός 3χρονος με ένα τζίντζερ μπούκλες, πανομοιότυπες με αυτές του πατέρα του, μπαίνει στο δωμάτιο απαιτώντας η «μαμά» να ακούσει τον χτύπο της καρδιάς του με ένα ξύλινο στηθοσκόπιο παιχνίδι. Εκείνος στέκεται, με την κοιλιά του να προεξέχει, ενώ η μητέρα του, η Meghan, εκφράζει τη χαρά της κάνοντας ότι ακούει προσεκτικά την καρδιά του. Ο Archie χαμογελά και ικανοποιημένος, βγαίνει έξω», αναφέρει η δημοσιογράφος στον πρόλογο της συνέντευξης.

«Η Meghan, χαλαρώνοντας σε μια άνετη καρέκλα, ατενίζει το χώρο. Ένα αόρατο χέρι έχει ανάψει ένα κερί με ροδόνερο με την επωνυμία Soho House (ο ιδρυτής, Nick Jones, είναι φίλος από «πολύ πριν γνωρίσω τον Harry», λέει). Το άρωμα γεμίζει τον αέρα και γίνεται ένα με τους απαλούς τόνους μιας κιθάρας φλαμένκο που παίζει από ένα ηχείο. Στη συνέχεια, η Meghan γυρίζει προς το μέρος μου και σκύβει προς τα εμπρός για να ρωτήσει συνωμοτικά: «Θέλεις να μάθεις ένα μυστικό;», γράφει η δημοσιογράφος στο κείμενο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

«Θα επιστρέψω στο Instagram!», της είπε η Meghan Markle, αν και στη συνέχεια της συνέντευξης τόνισε ότι δεν είναι σίγουρη για αυτή την απόφασή της.

Αναφερόμενη στην πολυτελή έπαυλη στο Montecito όπου στεγάζουν την οικογενειακή τους ευτυχία με το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τα δύο παιδιά τους, τον Αrchie και τη Lilibet, η Meghan Markle δήλωσε: «Ψάχναμε σπίτι σε αυτή την περιοχή και αυτό το σπίτι συνέχιζε να εμφανιζόταν στις διαδικτυακές αναζητήσεις. Δεν εργαζόμασταν και έτσι δεν επρόκειτο να έρθουμε να δούμε το σπίτι αυτό. Ήταν αδύνατο. Είναι όπως όταν είσαι νεότερο και σου αρκεί να χαζεύεις τις βιτρίνες, κάτι σαν δεν θέλω να δω κάτι που δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά. Είναι κάτι που δεν σου δίνει καλή αίσθηση».

Όπως αποκάλυψε η Δούκισσα του Sussex για τον Harry το σπίτι αυτό ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησε ο σύζυγός μου όταν βρεθήκαμε στο σπίτι ήταν αυτοί οι δύο φοίνικες. Μου είπε ότι είναι ενωμένοι από τη ρίζα τους. ”Αγάπη μου αυτοί οι φοίνικες είμαστε εμείς”, μου είπε. Και από τότε όταν περνάει ο Archie από δίπλα τους τους χαιρετάει λέγοντας: Γεια σου μαμά και μπαμπά», είπε η Meghan Markle.

Read More

And More