Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα

Έξι μήνες μετά τη γέννησή της, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «συστήνουν» στο κοινό την κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Το ζευγάρι αποφάσισε να δείξει την οικογενειακή του ευτυχία με μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο της ευτυχισμένης οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ κρατά ψηλά την Λίλιμπετ, ενώ ο χαμογελαστός Χάρι τους κοιτάζει έχοντας το χέρι του γύρω από τον δίχρονο Άρτσι. Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας έχει κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά του μπαμπά του, είναι ντυμένος με τζιν όπως η υπόλοιπη οικογένεια και το πρόσωπό του πλέον φαίνεται καθαρά σε αντίθεση με άλλες φωτογραφίες που έδειχναν τον νεαρό μόνο από πίσω.

«Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μας έκανε “μαμά” και “μπαμπά” και η Lili μας έκανε οικογένεια», γράφουν ο Χάρι και η Μέγκαν στην κάρτα τους.

«Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε αρκετούς οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες – από εκείνες που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν έως αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια ευημερούσα νέα χρονιά από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας! Όπως πάντα, ο Χάρι, η Μέγκαν, ο Άρτσι και η Λίλι» ολοκληρώνουν την κάρτα τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Read More

And More