Μέγκι Ντρίο: Έξαλλη απειλεί με μηνύσεις, ύστερα από τα δημοσιεύματα περί κορονοϊού!

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του θέματος του κορονοϊού αποκάλυψε πως θα μείνει για λίγες μέρες εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε! για προληπτικούς λόγους και θα όταν διαβεβαιωθεί πώς δεν υπάρχει κίνδυνος θα επιστρέψει ξανά στο πόστο της. Βέβαια, εχθές άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία αφορούσαν την υγεία της και την έκαναν έξαλλη!

Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ανέφερε στα Instagram Stories της πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, την επόμενη φορά θα προχωρήσει σε μηνύσεις!

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους. Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More