Μέγκι Ντρίο: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού!

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του θέματος του κορονοϊού θα παραμείνει λίγες μέρες εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε! για προληπτικούς λόγους και θα όταν διαβεβαιωθεί πώς δεν υπάρχει κίνδυνος θα επιστρέψει ξανά στο πόστο της.

Όμως, αυτό δεν είναι το θέμα που φέρνει σήμερα η Μέγκι Ντρίο ξανά στη δημοσιότητα, αλλά το γεγονός ότι χθες -όπως αποκάλυψε η ίδια- δέχθηκε τηλεφώνημα από το My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό, τη στιγμή που είναι σε συμβόλαιο με το OPEN και ανήκει ακόμα στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Ευτυχείτε! η πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε: “Δέχτηκε χθες ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του My Style Rocks και μου πρότειναν να γίνω παίκτρια, ενώ ξέρουν ότι έχω συμβόλαιο με το Open… Δεν είναι καθόλου τιμητικό να γίνω παίκτρια του My Style Rocks, που για εμένα είναι δεύτερο σαν πρόγραμμα και δεν θα με βοηθούσε καν στην καριέρα μου. Δεν συγκρίνω καν το συμβόλαιο που έχω με το Open με το My Style Rocks. Δεν θα ζητούσα ποτέ από το Open να με αφήσει να πάω στο My Style Rocks. Και να μην υπήρχε το Ευτυχείτε! εγώ δεν πήγαινα σ’ αυτό το πρόγραμμα..” , είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More