Melanie C: Η τραγουδίστρια των Spice Girls ανάβει “φωτιές” στην Μύκονο με το θανατηφόρο της κορμί! [pics]

Τι και αν η Melanie C διανύει τα 45 της χρόνια, το κορμί της θυμίζει 20αρας! Η διάσημη τραγουδίστρια και μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος Spice Girls επέλεξε την Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών μαζί με τον σύντροφό της Joe Marshall και τα παιδιά τους. Η Melanie C, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας και το σίγουρο είναι ότι έμεινε απολύτως ικανοποιημένη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια σε μία από τις εξορμήσεις της σε πολυσύχναστη παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού. Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στο Mykonos Live Tv, η Melanie C… πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους και όλοι την πέρασαν για απλή τουρίστρια!

Φορώντας ένα απλό μαύρο μπικίνι, οι περισσότεροι την κοιτούσαν για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της και όχι επειδή την αναγνώρισαν. Να πούμε ότι από το 1996, η Melanie C έχει πουλήσει πάνω από 105 εκατομμύρια δίσκους, εκ των οποίων τα 85 εκατομμύρια με τις Spice Girls, ενώ 40 άλμπουμ που συμμετείχε έγιναν χρυσά και πλατινένια.

Δες φωτογραφίες:

Τον φετινό Ιούνιο στο πλαίσιο της επανένωσης της θρυλικής μπάντας δόθηκαν τρεις συναυλίες στο Λονδίνο, με την συμμετοχή τεσσάρων κοριτσιών, καθώς η Victoria Bechkam δεν ήθελε να πάρει μέρος σε αυτό το reunion.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More