Melanie Gaydos: Το μοντέλο που πάσχει από “βαμπιρισμό” αποκαλύπτει την ιστορία του στην Τατιάνα!

Η Melanie Gaydos,το μοντέλο που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή Μία. Η Τατιάνα την υποδέχτηκε με πολύ χαρά στον καναπέ της εκπομπής και συζήτησε μαζί της για τη ζωή της, τις δυσκολίες, τις επιτυχίες και φυσικά για τη μόδα. Για αυτή τη μόδα που δεν κάνει διακρίσεις και έχει χώρο για ιδιαίτερα μοντέλα σαν εκείνη.

Σου είχε μιλήσει η Τατιάνα και μέσα από το blog της για τη Melanie (δες εδώ) και σήμερα είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις κι εσύ την ιστορία της και να ακούσεις όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Star όπου έδωσε μαθήματα ζωής.

Γεννήθηκε με υποϊδρωσική εξωδερμική δυσπλασία (βαμπιρισμός), μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί μια σειρά διαταραχών και παραμορφώσεων. Ανάμεσα σε αυτά είναι η απουσία μαλλιών και δοντιών, νύχια που αναπτύσσονται ακανόνιστα, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή εύθραυστη επιδερμίδα. Όλα αυτά δεν την εμπόδισαν όμως να έχει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας.

“Με το μόντελινγκ κατάφερα να βγάλω προς τα έξω τον εαυτό μου”, δήλωσε στην Τατιάνα το ξεχωριστό μοντέλο ενώ εκμυστηρεύτηκε: “Έχω περάσει άσχημη παιδική ηλικία λόγω της ασθένειάς μου”

Δες όσα εξομολογήθηκε η Melanie στην εκπομπή Μία!

Read More

And More