Site icon TLIFE

Melanie Griffith – Antonio Banderas: Το love story και τα χαρτιά του διαζυγίου!

Προσεχτικά και συναινετικά υποστηρίζει ότι χωρίζει το ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου, ωστόσο η Melanie Griffith σύμφωνα με το TMZ έχει καταθέσει ήδη τα χαρτιά της…

Ο γάμος της 56χρονης ηθοποιού με τον 53χρονο Antonio Banderas ήταν από τους πιο ισχυρούς του Hollywood. Ωστόσο η Melannie φαίνεται πως έχει προσλάβει μία από τις πιο ισχυρές δικηγόρους για να αναλάβει το διαζύγιό της.

Τα νομικά έγγραφα έχουν κατατεθεί, δίχως να υπάρχει ημερομηνία διαζυγίου. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Two much, το 1995 και τον τελευταίο χρόνο ακούγονταν έντονα οι φήμες χωρισμού.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε εκ μέρους του: “Αποφασίσαμε προσεχτικά και συναινετικά να δώσουμε τέλος στον σχεδόν 20 ετών γάμο μας με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον, την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.”

To όνειρο τελείωσε: Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση, γυρίζοντας από τις Μπαχάμες τον Μάρτιο

Η Μelannie φυσικά ζητά ψυχολογική υποστήριξη για την 17χρονη κόρη τους Stella, αλλά και συζυγική υποστήριξη.

Με την κόρη τους το 2012



H Melanie εχει ακόμη δύο παιδιά από τους προηγούμενους γάμους της

To ζευγάρι σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές Οι πηγές λένε ότι το διαζύγιο είναι φιλικό. Αυτό θα είναι το τέταρτο διαζύγιο για τη Melanie. ‘Ηταν δύο φορές παντρεμένη με τον Don Johnson κι άλλη μία με τον Steve Bauer.

Μόλις τον Μάρτιο τουίταρε φωτογραφία του Antonio από τις διακοπές τους στις Μπαχάμες


Τα χαρτιά του διαζυγίου

Στην ταινία που γνωρίστηκαν

Στις αρχές του Μαϊου η Melannie έδωσε ένα σημάδ δείχνοντας πως κάτι δεν πάει καλά στον γάμο της γράφοντας:

Τελικά όλα τα ωραία έχουν τέλος;

© 2024 tlife.gr