Μελέτης Ηλίας: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του – «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές»

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη χρήση ουσιών στο παρελθόν, τις αμέτρητες φορές που έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με την σύζυγό του και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Η δήλωση που έκανα ήταν για το πόσο μεγάλη βλακεία ήταν που έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πόσο τυχερός στάθηκα, που κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν οι 9 στους 10 σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το είπα τελείως αποτρεπτικά από τον οποιονδήποτε θα του περνούσε από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ότι ήμουν βλάκας και έκανα κάτι που ήμουν πολύ τυχερός και τη γλίτωσα, τη σκαπούλαρα. Ήταν τόσο δυνατή η απόφαση και ξαφνικά σταμάτησα τα πάντα. Μπήκα σε μια άλλη ρότα», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Θέμις Βουτσινά, ο Μελέτης Ηλίας εξομολογήθηκε: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές. Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παίρνεις τον χρόνο σου και να σκέφτεσαι στη στιγμή της έντασης να μη λειτουργείς με το ένστικτο αλλά με το μυαλό. Θέλει υποχώρηση και κυρίως από εμάς τους άνδρες που είμαστε πιο οξύθυμοι. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και βοήθησε και πάρα πολύ».

Read More

And More