Μελέτης Ηλίας: “Κορυφαίος σκηνοθέτης, με μείωνε και με έβριζε – Ήθελα να τα παρατήσω”

Ο Μελέτης Ηλίας που βλέπουμε στη σειρά της ΕΡΤ, “Τα καλύτερά μας χρόνια” ήταν καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάσης Αναγνωστόπουλου στο Dot και μίλησε για τη σειρά αλλά και τη ζωή του στο σπίτι με τη σύζυγο και τα παιδιά του, που τώρα με την καραντίνα τα βλέπει περισσότερο.

Ο ηθοποιός μίλησε και για το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν έχει ζήσει ποτέ λόγω της δουλειάς που κάνει ένα νορμάλ Σαββατοκύριακο αφού συνήθως έχει θέατρο!

Ο Μελέτης μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του, και περιέγραψε ένα δικό του δυσάρεστο περιστατικό με γνωστό σκηνοθέτη, που τον έφερε μάλιστα στο σημείο να σκεφτεί να τα παρατήσει!

“Μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά. Δουλεύεις με ένα σκηνοθέτη που θεωρείται κορυφή. Και διαπιστώνεις ότι είναι από τους πιο δύσκολους συνεργάτες. Να σε βρίζει, να σε μειώνει, να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Αλλά εκεί σκέφτεσαι ότι είναι μεγάλος σκηνοθέτης. Αλλά εγώ δεν το άντεξα. Έφυγα. Μετά ήθελα να τα παρατήσω. Λέω αξίζει να γίνει ηθοποιός”;

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν ήταν κανένας από αυτούς που συζητιούνται τον τελευταίο καιρό. “Δεν έχει τύχει να δουλέψω με κανέναν από αυτούς που έχουν συζητηθεί τελευταία” είπε ο Μελέτης Ηλίας.

“Οι ιστορίες που ακούγαμε για το Κουν αλλά και για άλλα θέατρα ήταν φρικαλέες αλλά λες θα υπάρχουν και καλοί συνεργάτες” κατέληξε.

Read More

And More