Μελέτης Ηλίας: Με την γοητευτική σύζυγό του στην επίσημη προβολή της ταινίας που πρωταγωνιστεί! [pics]

Ο Μελέτης Ηλίας  τα τελευταία χρόνια είναι στα καλύτερά του, καθώς γνωρίζει την επαγγελματική επιτυχία, αλλά και την προσωπική ευτυχία. Ο αγαπημένος ηθοποιός απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Θέμιδας Βουτσινά, µε την οποία πορεύεται αδιάσπαστα και µε πολλή αγάπη εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια.

Το ζευγάρι αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βιώνει πολύ ευτυχισμένες στιγμές και, παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει τα τελευταία τρία χρόνια ο 37χρονος ηθοποιός, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή και την καθημερινότητά του.

Ο τηλεοπτικός Σάββας Τριανταφύλλου της επιτυχημένης σειράς του AlphaΤο Σόι Σου” και η γοητευτική οδοντίατρος, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο και για τους δυο τους.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό κινηματογράφο στο Μαρούσι, δίνοντας το “παρών” στην επίσημη προβολή της ταινίας “Bachelor 3“, η οποία θα βγει στις αίθουσες την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου. Στο τρίτο μέρος αυτής της απολαυστικής ελληνικής ταινίας, μάλιστα, πρωταγωνιστεί ο Μελέτης Ηλίας, οπότε η παρουσία τους ήταν απαραίτητη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More