Μελέτης Ηλίας: Πρεμιέρα στο θέατρο με τη σύζυγό του στο πλευρό του!

Το βράδυ της Πέμπτης η νέα παράσταση του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Γκλόρια και πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που έδωσαν το παρών. Η Σίλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Ζαρίφη,ο Μελέτης Ηλίας, η Βίβιαν Κοντομάρη, η Νίκη Λάμη, η Αντιγόνη Νάκα, η Παρθένα Χοροζίδου και ο Σπύρος Τσεκούρας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Μπορεί το άγχος να ήταν μεγάλο, όμως οι ηθοποιοί είχαν στο πλάι τους δικούς τους ανθρώπους για να τους στηρίξουν.

Από το πλευρό του Μελέτη Ηλία δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή την ξεχωριστή ημέρα η σύζυγός του, Θέμις Βουτσινά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης. Η Θέμις Βουτσινά πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της, με τον ηθοποιό να μην την αφήνει από την αγκαλιά του.

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η Σκούπα είναι μια κωμωδία που έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα. Τη σύγχρονη εργαζόμενη που οφείλει να είναι και συνεπής στην εργασία όσο ένας άντρας αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ νοικοκυρά ΚΑΙ μητέρα ΚΑΙ σύζυγος ΚΑΙ ερωμένη.

Σε μια εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων εργάζονται πέντε γυναίκες υπάλληλοι (αλφαβητικά: ΣΙΛΒΙΑ ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ, BIBIAN ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ, ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑΚΑ και ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ) και ο προϊστάμενος τους (ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ). Η εταιρεία ανήκει στον κύριο Μπουρλά (ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ) και την σύζυγο του (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ). Είναι μια ελληνική εταιρεία που θαλασσοδέρνεται στα χρόνια της οικονομικής λιτότητας. Υπάλληλοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και ένα αφεντικό, που η “παντοδυναμία” του τον κάνει αυταρχικό και αντιπαθή. Η κωμωδία αρχίζει όταν μια υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να “φαλιρίσει” επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαια της, να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Έτσι αρχίζει ένας μυστικός πόλεμος ανάμεσα στους υπαλλήλους και την εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Πρώτα απ όλα οι υπάλληλοι πρέπει να μπουν στο γραφείο και στο κομπιούτερ του αφεντικού χωρίς να τις πάρει πρέφα. Γι αυτό το λόγο ρίχνουν υπνωτικό στο ουίσκι του. Αλλά κατά λάθος αυτό το ουίσκι αντί να το πιει το αφεντικό, το πίνει μια υπάλληλος που πέφτει σε λήθαργο. Έτσι αρχίζει μια αλυσίδα από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές μέχρι τελικής πτώσεως.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More