Μελίνα Ασλανίδου – Γιώργος Θεοφάνους: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να ενώσει την αισθαντική φωνή της με τη μοναδική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους ξεχωριστούς στίχους του Θάνου Παπανικολάου στο τραγούδι «Ζω τη Ζωή» για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Για το τραγούδι αυτό και τον σημαντικό σκοπό που υπηρετεί πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου συνέντευξη τύπου και το TLIFE ήταν εκεί εξασφαλίζοντας μερικές εικόνες.

 

Το «Ζω Τη Ζωή» δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», που υλοποιείται από την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.). Οι δημιουργοί και η ερμηνεύτρια συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Το «Ζω Τη Ζωή» είναι το μουσικό όχημα της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», που απώτερο στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν από την Panik Records για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος για τη νόσο, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί από την Π.Ε.Α.Ν.Δ. στους αρμόδιους φορείς και θα εστιάζει στη διάγνωση, την πρόληψη, τη φαρμακολογία (νέες τεχνικές ινσουλινοθεραπείας), τη γενετική, την επιδημιολογία, την θεραπευτική αντιμετώπιση και τις επιπλοκές (πρόληψη, μηχανισμοί, επιδημιολογικά δεδομένα) της.

Τόσο το τραγούδι, όσο και το ερευνητικό πρόγραμμα, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου στο «Σεράφειο» του δήμου Αθηναίων. Εκεί το παρών έδωσαν, όλοι οι συντελεστές της καμπάνιας οι οποίοι μίλησαν για τον σπουδαίο σκοπό της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More