Μελίνα Ασλανίδου: Μιλά για τον 26χρονο φοιτητή που της έκλεψε την καρδιά!

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστός ο έρωτας της Μελίνας Ασλανίδου με τον 26χρονο Μιχάλη Καμπουράκη, που είναι φοιτητής και σπουδάζει στο τμήμα της Γεωπονικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δέκα μήνες, είναι ερωτευμένοι, αλλά και πολύ διακριτικοί. Τι λέει όμως, η γνωστή τραγουδίστρια για τον έρωτα που… της χτύπησε την πόρτα;

Σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!” η Μελίνα απαντά λακωνικά για τα προσωπικά της και επιβεβαιώνει το τρυφερό ειδύλλιο. “Είμαι ερωτευμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω περισσότερο”, είπε και συμπλήρωσε για τις φωτογραφίες των παπαράτσι: Ξεκίνησε από πέρυσι. Δεν ασχολήθηκε κανένας από τους δυο μας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι δημόσια, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν θέλω να δίνω παραπάνω διάσταση στα γεγονότα”.
Ωστόσο, αυτήν την περίοδο η Μελίνα δεν ήταν στο ροζ συννεφάκι της, αφού βίωσε μια ισχυρή απώλεια…“Η απώλεια είναι μια τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και αναποδογύρισε όλη η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδελφός μου. Ένα από τα τραγούδια του Στέφανου Κορκολή λέει “Δε χάνεται η ψυχή”…”, είπε για το τραγικό γεγονός που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Όσον αφορά στο Voice και την περσινή συμμετοχή της σε αυτό είπε: “Πέρασα από χίλια κύματα. Για αρκετό καιρό προβληματιζόμουν και δεν ήμουν σίγουρη για το αν έκανα καλά που συμμετείχα στο The Voice ή όχι. Καθόμουν στην καρέκλα και αναρωτιόμουν “Πρέπει να είμαι εδώ;”. Όταν διαπίστωσα ότι κάποια από τα παιδιά είχα ανάγκη τη δική μου παρουσία εκεί για να εκφράσουν κι ένα άλλο κομμάτι τους, πήρα δύναμη. Είμαι γενικά διακριτικός άνθρωπος. Πολλές φορές όντως συμφωνούσα με τη θέση των υπολοίπων. Παρόλα όλα αυτά ήμουν λίγο φοβισμένη. Πέρασα το στάδιο του να φοβάμαι να μιλήσω καθαρά. Τώρα νιώθω πιο άνετα. Είχα βρεθεί σε ένα περιβάλλον που δεν μου ήταν οικείο. Πρώτη φορά εκτέθηκα τόσο πολύ στην τηλεόραση”.
Τέλος, μίλησε και για την εμφάνισή της και στην ερώτηση αν θα έκανε αισθητική επέμβαση απάντησε: “Αγαπώ τον εαυτό μου με τις ρυτίδες του”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More