Μελίνα Ασλανίδου: Ο θάνατος του αδερφού της σε ηλικία 20 ετών και ο πόνος που βίωσε

Οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουμε να ξεβολευόμαστε και να αλλάζουμε τα δεδομένα μας. Η Μελίνα Ασλανίδου, όμως βίωσε μια τραγωδία που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της. Ο πολυαγαπημένος της αδερφός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε ηλικία μόλις 20 ετών…

Όπως αποκαλύπτει η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, ο πόνος, ο θυμός έγιναν οι “βαλίτσες” της για την Αθήνα, όπου ήρθε και κυνήγησε τα όνειρά της.

“Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…” αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Read More

And More