Μελίνα Ασλανίδου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές της και στέλνει ένα μήνυμα με νόημα!

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στα ελληνικά νησιά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα το δημοφιλές talent show X-Factor καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.

Μετά τις φήμες περί χωρισμού από τον σύντροφό της, η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε τις διακοπές της στις αρχές του Ιουλίου από την Ικαρία όπου πέρασε διασκεδαστικές κάνοντας surfing παρέα με την καλή της φίλη και γνωστή ηθοποιό, Βαλέρια Κουρούπη. Λίγες ημέρες μετά απόλαυσε μοναδικές στιγμές παρέα με καλούς της φίλους στη Μύκονο και συνέχισε τις διακοπές της στην Αίγινα.

Τις τελευταίες ημέρες ταξίδεψε στην Ελαφόνησο αποκαλύπτοντας ότι θα συνεχίσει την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Κάλυμνο. Μάλιστα το Σάββατο, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την Κάλυμνο και με νόημα στην ανάρτησή της σημείωσε: “Χαμογέλα στην κάθε ευκαιρία. Όχι επειδή η ζωή ήταν εύκολη, τέλεια ή ακριβώς όπως την περίμενες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι χαρούμενος και ευγνώμων για όλα τα Καλά που έχεις στην ζωή σου και όλα τα Προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις. Υπέροχη Κάλυμνος! Εις το επανιδείν!”.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει τις διακοπές της και απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Read More

And More