Η Μελίνα Ασλανίδου στο TLIFE: Η εμφάνιση στα Mad VMA, η συνύπαρξη με την Demy στη σκηνή και το γεμάτο καλοκαίρι της! Video

Το βράδυ της Τετάρτης διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s, στο γήπεδο Tae Kwon Do. Για ακόμη μια φορά, αγαπημένοι καλλιτέχνες συνυπήρξαν στη σκηνή των Mad VMA σε ξεχωριστά ντουέτα που μας μάγεψαν, μας ξεσήκωσαν και μας έκαναν να συγκινηθούμε ή να χορέψουμε.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα acts της χθεσινής βραδιάς ήταν εκείνο της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με την Demy, ερμηνεύοντας το “Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου” του Μίμη Πλέσσα. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και η νεαρή τραγουδίστρια μάγεψαν το κοινό με τις υπέροχες φωνές τους, σε μία υπέροχη συνύπαρξη.

Λίγο μετά το ξεχωριστό act, η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στην κάμερα του TLIFE για τη συνεργασία της με την Demy αλλά και για το φετινό της καλοκαίρι. Να θυμίσουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει και επίσημα την καλοκαιρινή της περιοδεία και πρόκειται να δώσει συναυλίες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο, έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. (Δες εδώ το πρόγραμμα της καλοκαιρινής της συναυλίας)

Πώς πέρασες στη σκηνή των Mad VMA;

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο act, μαζί με την Demy. Ήταν τέλεια!

Πώς ήταν η συνύπαρξή με την Demy στη σκηνή των MAD VMA;

Ήταν καταπληκτική! Η Demy είναι ένα παιδί είναι ένα πλάσμα χαμογελαστό, υπέροχο και μαγικό και περάσαμε τέλεια.

https://www.instagram.com/p/BkjBwuMH9rI/?taken-by=madvma

Ποια είναι τα σχέδια σου για το καλοκαίρι;

Τα σχέδια για το καλοκαίρι είναι πολλές καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Διακοπές υπάρχουν στο πρόγραμμα;

Ναι, εννοείται! Ενδιάμεσα σίγουρα!

Δες εδώ όλα όσα μας είπε:

Read More

And More