Μελίνα Ασλανίδου: Συγκινεί με την ανάρτηση για τη μητέρα της – “Είσαι αληθινή ηρωίδα”

Μια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές και πολύ τρυφερό κείμενο.

Η τραγουδίστρια που σπάνια προχωρά δημόσια σε τέτοιες εξομολογήσεις, θέλησε με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει την μητέρα της για την αγάπη που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Μελίνα Ασλανίδου, στο κείμενό της αναφέρθηκε στη σύνδεση μητέρας και παιδιού, αλλά και τον τρόπο που η δική της μητέρα έχει σταθεί δίπλα στης όλα αυτά τα χρόνια.

“Στιγμές ευλογημένες … Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του , το φέρει μέσα της 9 μήνες , το φροντίζει , το προστατεύει , του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση , εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας, θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της .Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δική μου μανούλα.

Σ ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα !Εσύ ξέρεις πως να μετασχηματίζεις ,είσαι καλή αρχηγός , είσαι αληθινή ηρωίδα , πηγή ζωής και χαράς , αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα να ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα , να υλοποιείς και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής ! Σ ευχαριστώ @anatoliaslan ( η γιορτή της μάνας είναι κάθε μέρα).

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μελίνα Ασλανίδου με τη μητέρα της.

Read More

And More