Μελίνα Ασλανίδου: Τι ετοιμάζει με τους Koza Mostra και τον Μιχάλη Μαρίνο

Mε αφορμή τις εμφανίσεις της Μελίνας Ασλανίδου, από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Βοτανικός plus, το TLIFE βρέθηκε στις πρόβες της. Στην παρέα της είναι οι εκρηκτικοί Κoza Μostra και o ταλαντούχος Μιχάλης Μαρίνος .

Η ερμηνεύτρια εμφανώς συγκινημένη, ευδιάθετη και γεμάτη ενθουσιασμό μίλησε για τις εμφανίσεις της που σκοπό έχουν να μαγέψουν αλλά και να ταξιδέψουν τους συνοδοιπόρους της σε ένα μουσικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει στο κυρίως μέρος καινούρια τραγούδια της Μελίνας από τη νέα της κυκλοφορία “Με φωνάζουνε με το μικρό μου”και πολλά αγαπημένα από την πλούσια δισκογραφία της, αλλά και κάποιες εκπλήξεις, τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί live.

Ο Μαέστρος της παράστασης Ντίνος Γεωργούντζος μας αποκάλυψε ότι το “προξενιό” για την συνεργασία της Μελίνας Ασλανίδου με τους Koza Mostra έγινε όταν συναντήθηκαν σε ένα μεγάλο διεθνές φεστιβάλ στη Γερμανία. Όταν η Μελίνα συνάντησε τον Ηλία, οι δυο τους αισθάνθηκαν ότι έχουν πολλά που τους συνδέουν.

Το πάθος για τη μουσική, η αγάπη για την παράδοση, οι κοινές καταβολές. Όπως είπαν αισθάνθηκαν αμέσως σα να γνωρίζουν χρόνια ο ένας τον άλλον! Μας αποκάλυψαν ότι θα συναντηθούν και πάνω στη σκηνή σε πειραγμένα ρεμπέτικα και διασκευές έκπληξη κοιτώντας την παράδοση με τα μάτια προς το μέλλον!

Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Μελίνα Ασλανιδου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην παράσταση Show me the world τον Δεκέμβριο. Τα δυναμικά sold out και οι παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη τους έκανε να επιθυμούν να συνεργαστούν και πάλι αλλά αυτό που τους “έδεσε” ήταν η χημεία μεταξύ τους. Έτσι θα ξανασυναντηθούν στη σκηνή του ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης η Μελίνα και ο Μιχάλης Μαρίνος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια “δεμένα” με μία ιστορία για τον έρωτα – το μεγαλύτερο ανθρώπινο συναίσθημα -, σε κείμενα του Μιχάλη Μαρίνου.

Read More

And More