Μελίνα Λαφαντζή – Αυτή η νύχτα μένει: Ο σύντροφος της «Φωτεινής» είναι γνωστός σεφ – Φωτογραφίες

Μια από τις πιο δημιουργικές και όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μελίνα Λεφαντζή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», όπου υποδύεται τη Φωτεινή. Η σειρά έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει το ενδιαφέρουν του κοινού, που κάθε βδομάδα περιμένει με μεγάλη αγωνία για τα νέα επεισόδια.

Η Μελίνα Λεφαντζή βιώνει μια όμορφη φάση και στην προσωπική της ζωή, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ, Γιώργου Ρώτα, οι δυο τους όμως έχουν επιλέξει να προστατέψουν της σχέση τους και να τη κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, η ηθοποιός και ο νεαρός σεφ γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Μελίνα Λαφαντζή και ο Γιώργος Ρώτας συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και μένουν στον Πειραιά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί και ένα σκυλάκι, τη Νάιλα, η οποία πρωταγωνιστεί στις περισσότερες αναρτήσεις τους στα social media. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melina Lefantzi (@melinalefantzi)

Ο Γιώργος Ρώτας ζει μόνιμα στην Ελλάδα, έχει ζήσει όμως και αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε σε ένα από τα πιο φημισμένα gourmet εστιατόρια της πόλης.

Η Μελίνα Λεφαντζή είχε ταξιδέψει στη βρετανική πρωτεύουσα για ένα διάστημα ώστε να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένο της, ενώ παράλληλα παρακολούθησε και κάποια σεμινάρια μιούζικαλ. 

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά του αθόρυβα, κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες θα δεις παρακάτω.

 

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More