Μελίνα Μακρή: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Φωτογραφίες TLIFE

Εξιτήριο πήρε πριν λίγη ώρα από το μαιευτήριο η Μελίνα Μακρή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κράτησε την περασμένη Πέμπτη για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Φρανκ Λουβάρη.

Ο γιος της Μελίνας Μακρή και του συζύγου του φαίνεται πως ήταν λίγο ανυπόμονος αφού ήρθε στον κόσμο σχεδόν είκοσι ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ωστόσο όλα πήγαν κατ΄ευχήν  και η Μελίνα Μακρή είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της που θα πάρει το όνομα Γιάννης, και να ξεκινήσει να γράφει το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

«Ήρθε νωρίτερα το αγοράκι μου. Μας ξάφνιασε. Όλα πήγαν καλά, δόξα το Θεό. Είναι εδώ και τον χαίρομαι! Είναι μαγικό, αλλάζει ο κόσμος και η ζωή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη, τον χαζεύω με τις ώρες. Ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, απαιτητική και η γέννα ήταν δύσκολη βέβαια. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα αυξημένο το ζάχαρο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έσπασαν τα νερά, είναι πρωινός τύπος! Έχει άποψη, ήθελε να έρθει το πρωί. Πήγαινα να κοιμηθώ γιατί είμαι βραδινός τύπος. Πηγαίναμε φυσιολογικό αλλά προς το τέλος έκανα καισαρική. Βίωσα και τα δύο. Είναι πολύ σημαντικό για τις μαμάδες να μας στηρίζουν οι άντρες μας. Ο σύζυγος μου ήταν δίπλα μου, βράχος» είχε δηλώσει η ίδια 2 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE η Μελίνα Μακρή ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της Φρανκ Λουβάρης που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της για να την στηρίζει.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More