Μελίνα Μποτέλλη – Μαργαρίτης Τζίμας: Η ηθοποιός και ο πρώην υπουργός πάντρεψαν την κόρη τους – Φωτογραφίες

Η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη και ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και τέως Δήμαρχος Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας πάντρεψαν την κόρη τους.

Η Γεωργία Τζίμα και ο καλός της, Νίκος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2022, και η ευτυχισμένη και υπερήφανη μητέρα της νύφης αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός.

Η γνωστή ηθοποιός με τη μακρά θεατρική πορεία αλλά και με τον αξέχαστο ρόλο της στη σειρά “Ψίθυροι καρδιάς”

«Οι περήφανοι. Ο μπαμπάς και η μαμά…χθες στη Θεσσαλονίκη και μη νομίζετε πως είμαι “πινέζα” απλώς το 1.60 δίπλα στο 1.87. Η απορία όλων στη θέα των παιδιών μας: “Τι γάλα τους δίνατε;”», έγραψε σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις η Μελίνα Μποτέλλη.

Αργότερα, η Μελίνα Μποτέλη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τον γάμο της (πανύψηλης) κόρης της, επισημαίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους: «Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις εκατοντάδες ευχές σας. Ο Νικόλαος και η μονάκριβή μας Γεωργία ξεκίνησαν τη καινούρια και πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Οι ευχές θα τους ακολουθούν και τους αγκαλιάζουν για πάντα. Κάθε καλό στη δική σας ζωή, των παιδιών, των εγγονών σας. Συγχωρέστε με αν δεν αντέδρασα στα σχόλιά σας».

Δες τις αναρτήσεις που έκανε η Μελίνα Μποτέλλη:

Read More

And More