Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Το πρόσωπο πίσω από τη γνωριμία τους και ο «αθόρυβος» έρωτας

Μαζί και ερωτευμένοι παραμένουν η Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, οι οποίοι από το περσινό καλοκαίρι είναι ζευγάρι!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο 34χρονος personal trainer και επιχειρηματίας ζουν τον έρωτά τους, αποφεύγοντας τις κοινές φωτογραφίες στα social media. 

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε γυμναστήριο στην Γλυφάδα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον γοητευτικό personal trainer, ο οποίος έμελλε να της κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για Λονδίνο και να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική!

Όσο για το πρόσωπο που τους έφερε κοντά: «Εγώ γνώρισα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη στη Δέσποινα Βανδή», αποκάλυψε πρόσφατα η Έλλη Κοκκίνου η οποία επισκέπτεται το γυμναστήριο του 34χρονου μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης – Μελίνα Νικολαΐδη: Η επιβεβαίωση της σχέσης τους

 

Τον περασμένο Δεκέμβρη, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη σχέση του, με την Μελίνα να δημοσιεύει στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο πιάνοντας σφιχτά το χέρι του καλού της, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να αναδημοσιεύει την ανάρτηση αποκαλύπτοντας έτσι για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση με την όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: Η νέα ζωή μακριά από την κόρη της

 

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε και στη στιγμή που αποχωρίστηκε την κόρη της για τις σπουδές της στην Αγγλία.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ωστόσο η 19χρονη Μελίνα, βρίσκεται συχνά πίσω στην Ελλάδα, αφού εκτός από την οικογένειά της, πλέον έχει και τον σύντροφό της, δίπλα στον οποίο προσπαθεί να περνά, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί..

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 34χρονος personal trainer δημοσίευσε στο instagram για πρώτη φορά, φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές με την σύντροφό του. Αφορμή ήταν τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να την αποκαλεί δημοσίως «αγάπη μου».

«Αγάπη μου χαρούμενα γενέθλια. Υγεία, χαμόγελα και όνειρα», έγραψε στην ανάρτησή του.

Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε εμφάνιση – έκπληξη, αφού κατά τη διάρκεια της Αποκριάς εμφανίστηκε σε μασκέ πάρτι ως λύκος και κοκκινισκουφίτσα.

Μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση, ωστόσο η Μελίνα Νικολαΐδη έχει κάθε λόγο να επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Αλέξανδρου.

Read More

And More