Μελίνα Νικολαΐδη: Βραδινή έξοδος για τη 17χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή – Οι φωτογραφίες του TLIFE

Η Μελίνα Νικολαϊδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, έχει πλέον μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα που όπως φαίνεται έχει ιδιαίτερη αγάπη στη μουσική και τις Τέχνες.

Το βράδυ της Δευτέρας, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο θέατρο “Άλσος” προκειμένου να απολαύσει τη συναυλία που έδωσαν οι ΜΕΛΙSSES. Μάλιστα, μετά το τέλος της συναυλίας του συγκροτήματος που κατάφερε να παρασύρει το κοινό με τις μελωδίες του, η Μελίνα Νικολαϊδη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα προκειμένου να τον συγχαρεί και δε δίστασε να ποζάρει με χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου για το TLIFE.

Η όμορφη Μελίνα, που σήμερα είναι 17 ετών, φαίνεται να έχει κληρονομήσει τόσο την ομορφιά όσο και το ταλέντο της μητέρας της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Δέσποινα Βανδή να δημοσιεύει κοινά τους βίντεο να τραγουδούν. Χαρακτηριστικό δε είναι, πως σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει για την κόρη της πως σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να σπουδάσει πάνω στην τέχνη του μιούζικαλ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More