“Μέλισσες”: Στα backstage του νέου τους video clip!

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου, απίστευτα εντυπωσιακού video clip από τις ”MEΛISSES” που θα φέρει… το τέλος του κόσμου. Για πρώτη φορά, οι ΜΕΛΙSSES αφέθηκαν στις σκηνοθετικές συμβουλές των Γιάννη Παπαδάκου και του Δημήτρη Πλατανιά, δύο Ελλήνων μάγων των ειδικών εφέ, για να δώσουν στο νέο τους single «Σαν Σκιά» 3D διαστάσεις.

Οι MEΛΙSSES, έχοντας εμφανώς ωριμάσει σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, θίγουν σε αυτό το video (όπως και στο τραγούδι) διάφορες ανασφάλειες σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες, αντιμετωπίζοντας όμως όλα τα θέματα με αισιοδοξία. Μικρές ιστορίες, μπλεγμένες μεταξύ τους και πολυήμερα γυρίσματα σε διάφορά locations (σε γκαράζ, σε έρημους δρόμους, σε εγκαταλελειμμένα σπίτια) στο κέντρο της Αθήνας ενώνουν το ρεαλιστικό με το sci-fi (επιστημονική φαντασία), απογειώνοντας το φινάλε.

Το τραγούδι «Σαν Σκιά» είναι το πρώτο single από το ολοκαίνουργιο δεύτερο άλμπουμ από τις MEΛΙSSES που κυκλοφορεί στις αρχές Οκτώβρη από την Universal Music.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More