Melisses: Το συγκρότημα κατέθεσε χρήματα σε ινστιτούτο έρευνας για τον κορονοϊό! [pic]

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι MELΙSSES, ενισχύοντας με το ποσό των 5.000€ τον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό,, όπως είχαν δεσμευτεί πριν από λίγες ημέρες.

Θέτοντας για ακόμα μία φορά τη μουσική τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού καλού, το no1 συγκρότημα της χώρας αποφάσισε να δημιουργήσει ο κόσμος το νέο του video clip, «Μισή Καρδιά», στέλνοντας πλάνα και, αντί αμοιβής, να διατεθεί το παραπάνω ποσό για τις ανάγκες του συστήματος υγείας αυτή την ιδιαίτερη περίοδο.

Το video του «Μισή Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και έχει ήδη γίνει επιτυχία, θα βγει αύριο, Παρασκευή, 3 Απριλίου.

Μέσω των social media, το πρωί της Πέμπτης, οι MEΛISSES δημοσιοποίησαν το αποδεικτικό της κατάθεσης που έκαναν

Στις 24 Μαρτίου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το νέο μας κλιπ ζητώντας πλάνα από φίλους, επαγγελματίες και μη, που ασχολούνται με το αντικείμενο και να προωθήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ιδέα «μένουμε σπίτι».
Αντί αμοιβής είχαμε αποφασίσει να δώσουμε 5.000 ευρώ για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονωιού.
Το clip ετοιμάζεται και αύριο θα κυκλοφορήσει.
Χθες κάναμε την κατάθεση του ποσού στον ειδικό λογαριασμό.
Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με λιγότερες απώλειες αυτός ο πόλεμος.
Μέχρι τότε μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, ακούμε μουσική και κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα. 💪🏻ΜΕΛΙSSES.

Read More

And More