Μέμος Μπεγνής: “Δεν μπορώ να είμαι με τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί ως το βράδυ, θα τρελαθώ, κάνω εμετό”

Τον Μέμο Μπεγνή συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day και ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για το πως διαχειρίζεται οικονομικά το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες τα θέατρα είναι κλειστά.

“Ήμουν από τους τυχερούς που έκαναν μια καβάτζα όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας, μη φανταστεί, αλλά μπορώ να ζω όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες” εξομολογήθηκε.

Όσο για τον λόγο που έχει επιλέξει να μείνει μόνος του και να μην προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας είπε, “Είμαι πολύ μοναχικός. το να ζω μόνος μου είναι το ζητούμενο για μένα. Δε μπορώ να ζω με άλλο άνθρωπο. Για αυτό και δε μπορώ να παντρευτώ, να κάνω οικογένεια. Δε μπορώ τη συμβίωση, με ενοχλεί πάρα πολύ. Δε μπορώ να είμαι με τον ίδιο άνθρωπο κάθε μέρα, όλη μέρα, να τον βλέπω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος και αν είμαι δε μπορώ κουράζομαι. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Φαντάσου δε μπορώ να πάρω γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι, ντρέπομαι”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα social media τα οποία όπως λέει χρησιμοποιεί μόνο για τη δουλειά του και αποκάλυψε πως έχει μπλοκάρει αρκετό κόσμο σε αυτά γιατί τα μηνύματα που παίρνει είναι προσβλητικα.

“Σε πάρα πολλούς ανθρώπους δεν απαντάω καθόλου και με βρίζουν. Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Δε σε ξέρω. Έχω μπλοκάρει χιλιάδες κόσμο”

Read More

And More