Μενεγάκη-Λάτσιος: Υπήρξε προγαμιαίο συμβόλαιο;

Μενεγάκη-Λάτσιος: Υπήρξε προγαμιαίο συμβόλαιο; | tlife.gr

… η οποία απολάμβανε μια εξοντωτική για τον ίδιο δημοσιότητα, στην οποία απλώς συμμετείχε ως σύζυγος.»

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί σήμερα, αυτά είναι λόγια που ανήκουν στο περιβάλλον του ζευγαριού. Παράλληλα θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο για τον παραπάνω ακριβώς λόγο.

Μάλιστα ο Λάτσιος μίλησε σε δημοσιογράφο τού θέματος και είπε πως ήταν στην Αθήνα, συνέχιζε τη δουλειά του και τη ζωή του κανονικά κι αυτό το επιβεβαιώνουμε κι εμείς εφόσον βρισκόταν στα γραφεία του X-Factor, προκειμένου να δοθεί μία λύση στο θέμα που είχε ξεσπάσει με τη Sony και τον Θεοφάνους.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη και όλοι οι συνεργάτες της είχαν το τηλέφωνο κλειστό…

Και πάλι ως βάση στην αιτία της ρήξης στον περιβόητο γάμο, συναντούμε την πολύ κακιά λέξη για το σπίτι Ελένης-Γιάννη, «infotainment»! Πού να φανταζόταν ο Λάτσιος όταν ξεκινούσε το πρόγραμμα «10 με 1 μαζί», Χαριτάτου-Καραμέρου, ότι θα είχε τέτοια τηλεοπτική αποδοχή. Αυτή ήταν και η «ταφόπλακα» στη σχέση τους.

Η Ελένη λιγότερο στην αρχή και φανερά εκνευρισμένη στην πορεία, έψαχνε από κάπου να κρατηθεί αλλά μάταιες οι προσπάθειες… Ο θρόνος της βασίλισσας σαν να παρακουνήθηκε από τη θέση του. Σύμφωνα πάντα με κοντινά τους άτομα, «στο παλάτι των Μελισσίων, με τα πολλά τετραγωνικά, την ασύλληπτη πολυτέλεια και την γκλαμουριά, Ελένη και Γιάννης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικά δωμάτια.»

Και όλο αυτό καταλήγει να είναι και το «σχέδιο-σωσίβιο», αφού μια που το χουμε γιατί να μη το εκμεταλλευτούμε; Έτσι αφού το ζευγάρι δεν μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις βασιλικού τύπου, έρχονται διάφοροι τηλεοτικοί κριτικοί να σχολιάσουν: «Μήπως η δημοσιοποίηση του χωρισμού είναι ένα ευρηματικό τρικ προκειμένου να πάρουν τα τηλεοπτικά νούμερα την ανιούσα;»

READ more